Zeke si Luther – Sezonul 2 – Episodul 5 Batranul ruginit


Zeke si Luther – Sezonul 2 – Episodul 5 Batranul ruginit, in limba romana.

Batranul Ruginit nu poate fi terminat fara Deuce. Ginger vazandu-l s-a indragostit pe loc de el, facandu-l pe Luther sa creada ca ea este cyborg. Cand Zeke ii spune lui Ginger ca lui Deuce ii plac lucrurile extreme, o face sa incerce Batranul Ruginit ca din pacate cade peste Deuce, iar Ginger il paraseste.

Desene animate - Sezonul 2

Zeke si Luther – Sezonul 2
Zeke si Luther este un sitcom american despre doi prieteni foarte buni care doresc să devină cei mai buni skateboarderi din lume. Prima dată, serialul a fost difuzat de Disney XD și este un original Disney XD. Serialul îi conține pe Hutch Dano, Adam Hicks, Daniel Curtis Lee și Ryan Newman.
Personaje principale Zeke si Luther
Ezekiel „Zeke” Falcone
Luther „Jerome” Waffles
Ginger Falcone — Sora mai mică de 11 ani a lui Zeke. Ea este isteață, dar tot timpul cauta soluții să-l tortureze pe Zeke.
Kornelius “Kojo” Jonesworth — rivalul lui Zeke și Luther, care vrea să demonstreze că este mai bun decât aceștia.

Zeke si Luther – Sezonul 2 – Episodul 5 Batranul ruginit

Acum vizionezi desene animate cu Zeke si Luther – Sezonul 2 – Episodul 5 Batranul ruginit online din categoria Sezonul 2. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod Zeke si Luther – Sezonul 2 – Episodul 5 Batranul ruginit din categoria Sezonul 2, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !