Zeke si Luther – Sezonul 2 – Episodul 1 Zeke sare peste rechin


Zeke si Luther – Sezonul 2 – Episodul 1 Zeke sare peste rechin, in limba romana.

Zeke decide sa sara peste marele alb spre bucuria lui Ginger care isi cauta un nou frate.Dupa cosmarul avut, Zeke devine fricos fata de cum este de obicei. La locul evenimentului i se desface siretul si ii spune lui Luther sa astepte, dar el nestiind ce sa faca calca acceleratia, iar Zeke reuseste sa sara peste rechin.

Desene animate - Sezonul 2

Zeke si Luther – Sezonul 2
Zeke si Luther este un sitcom american despre doi prieteni foarte buni care doresc să devină cei mai buni skateboarderi din lume. Prima dată, serialul a fost difuzat de Disney XD și este un original Disney XD. Serialul îi conține pe Hutch Dano, Adam Hicks, Daniel Curtis Lee și Ryan Newman.
Personaje principale Zeke si Luther
Ezekiel „Zeke” Falcone
Luther „Jerome” Waffles
Ginger Falcone — Sora mai mică de 11 ani a lui Zeke. Ea este isteață, dar tot timpul cauta soluții să-l tortureze pe Zeke.
Kornelius “Kojo” Jonesworth — rivalul lui Zeke și Luther, care vrea să demonstreze că este mai bun decât aceștia.

Zeke si Luther – Sezonul 2 – Episodul 1 Zeke sare peste rechin

Acum vizionezi desene animate cu Zeke si Luther – Sezonul 2 – Episodul 1 Zeke sare peste rechin online din categoria Sezonul 2. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod Zeke si Luther – Sezonul 2 – Episodul 1 Zeke sare peste rechin din categoria Sezonul 2, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !