Zeke si Luther – Sezonul 1 – Episodul 10 Placa bantuita


Zeke si Luther – Sezonul 1 – Episodul 10 Placa bantuita in limba romana.

Desene animate - Sezonul 1

Zeke si Luther – Sezonul 1
Zeke si Luther este un sitcom american despre doi prieteni foarte buni care doresc să devină cei mai buni skateboarderi din lume. Prima dată, serialul a fost difuzat de Disney XD și este un original Disney XD. Serialul îi conține pe Hutch Dano, Adam Hicks, Daniel Curtis Lee și Ryan Newman.
Personaje principale Zeke si Luther
Ezekiel „Zeke” Falcone — El are 16 ani și este cel mai bun prieten al lui Luther. Prima sa slujbă a fost livrarea de gogoși la Gogoșile lui Don. E tipul „în general mai isteț” al grupului. Cea mai mare slăbiciune a sa este iubirea față de Olivia Masterson, vecina lui de alături. El este mai mare decat Luther dar mai scund masurand 1.75. Numele său de familie, Falcone, este dezvăluit în episodul “Lista fraților”. El s-a nascut in Japonia, fapt dezvaluit in episodul 8 din sezonul 3.Primul lui 10 a fost la ora de tamplarie in episodul din sezonul 2 Placa din clasa””.
Luther „Jerome” Waffles — El are 16 ani (nascut intr-un an bisect, 4 ani) și este cel mai bun prieten al lui Zeke, poate fi uneori cu capul în nori și e un jucător înrăit. A adoptat un șobolan pe care l-a prins Reginald Johnson și l-a numit Norocel. Norocel este și animăluțul și obiectul său norocos. El și Zeke sunt acum sponsorizați de „Liver Nubs”. El are 1.80 inaltime. El s-a nascut in gogoseria lui Don, inca un lucru dezvaluit in episodul 8 din sezonul 3.Primul lui 10 a fost la ora de tamplarie in episodul din sezonul 2 Placa din clasa””.
Ginger Falcone — Sora mai mică de 11 ani a lui Zeke. Ea este isteață, dar tot timpul cauta soluții să-l tortureze pe Zeke.
Kornelius “Kojo” Jonesworth — rivalul lui Zeke și Luther, care vrea să demonstreze că este mai bun decât aceștia. Din sezonul 2 acesta le devine prieten.

Zeke si Luther – Sezonul 1 – Episodul 10 Placa bantuita

Acum vizionezi desene animate cu Zeke si Luther – Sezonul 1 – Episodul 10 Placa bantuita online din categoria Sezonul 1. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod Zeke si Luther – Sezonul 1 – Episodul 10 Placa bantuita din categoria Sezonul 1, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !