Zambetul Lui Sharon Episodul 3 – 5 Lucruri Care Nu Imi Plac La Ea

Desene animate - Zambetul lui Sharon

Desene animate cu Zambetul lui Sharon (in engleza numit Braceface) urmeaza aventurile lui Sharon Spitz, eleva in clasa a opta, care vrea si ea ca oricare alta fata, niste lucruri simple de la viata : note bune, prieteni de nadejde… nici un iubit nu i-ar strica, intre noi fie vorba ! La o varsta cand prima impresie este hotaratoare, Sharon trebuie sa faca fata incercarilor vietii, cu ajutorul celei mai neatractive dintre necesitati : o proteza dentara !
Ca si cand porecla ” Dinti de Fier ” nu ar fi fost de ajuns, colac peste pupaza, acum incep sa se petreaca si lucruri care mai de care mai ciudate. Usi incuiate se deschid atunci cand ea paseste pe langa ele si convorbiri telefonice dupa mobile sunt interceptate de dintii ei.
Dar Sharon nu e tipul pesimist, din contra. Nu da ea inapoi chiar asa de usor in fata greutatilor : cu ajutorul noilor ei puteri si cu incredere, Sharon descopera ca zambetul ei metalic, la nevoie se poate transforma intr-o forta tare temuta…
Zambetul lui Sharon ruleaza pe canalul Minimax.

Zambetul Lui Sharon Episodul 3 – 5 Lucruri Care Nu Imi Plac La Ea

Acum vizionezi desene animate cu Zambetul Lui Sharon Episodul 3 – 5 Lucruri Care Nu Imi Plac La Ea online din categoria Zambetul lui Sharon. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod Zambetul Lui Sharon Episodul 3 – 5 Lucruri Care Nu Imi Plac La Ea din categoria Zambetul lui Sharon, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !

Tags:

Iti place acest episod / desen?