Transformers Prime Episodul 15 – Zona De Umbra


Transformers Prime Episodul 15 – Zona De Umbra, in limba romana.

Desene animate - Transformers Prime

Transformers Prime
Echipa lui Optimus Prime (liderul Autoboţilor – roboţii buni) trăieşte pe Pământ şi încearcă să împiedice revenirea Decepticonilor (roboţii răi). Centrul de Comandă al Autoboţilor se află într-un hangar din Nevada, care a aparţinut Guvernului Statelor Unite. După semnarea unei alianţe cu Guvernul, Autoboţii au voie să folosească hangarul pe termen nelimitat. Doar trei pământeni ştiu că pe planetă trăiesc şi Autoboţi: trei tineri care i-au ajutat pe Autoboţi sunt acum sub protecţia acestora, deoarece Decepticonii au pornit pe urmele lor.

Megatron, şeful Decepticonilor, a găsit sursa de energie întunecată cu care se pot încărca aghiotanţii lui, devenind astfel pe cât de puternic, pe atât de temut. După ce a fost rănit într-o înfruntare, Megatron a fost înlocuit la şefia Decepticonilor de Starscream, dar lupta celor două tabere este departe de a se fi încheiat.

Transformers Prime Episodul 15 – Zona De Umbra

Acum vizionezi desene animate cu Transformers Prime Episodul 15 – Zona De Umbra online din categoria Transformers Prime. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod Transformers Prime Episodul 15 – Zona De Umbra din categoria Transformers Prime, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !