Totul pentru dans – Sezonul 1-Episodul 19 Danseaza cu noi

Desene animate - Sezonul 1

Totul pentru dans – Sezonul 1
Totul pentru dans (Shake It Up) este un serial de televiziune american, producție originală Disney Channel. Serialul este creat de Chris Thompson, și le are în rolurile principale pe Bella Thorne și Zendaya Coleman. Acțiunea se învârte în jurul a două bune prietene, CeCe Jones (Bella Thorne) și Rocky Blue (Zendaya Coleman), după ce au fost alese să danseze într-un show televizat de dans, “Shake It Up Chicago”. Acestea se confruntă cu diferite probleme ale vârstei și creșterea statutului social la școală. Davis Cleveland, Roshon Fegan, Adam Irigoyen și Kenton Duty joacă, de asemenea, în serial.

Conceptul serialului a fost, pentru Disney, de a crea o comedie despre două prietene,Rocky(Rochi) și Cece(Sisi) dar cu un aspect de dans. Totul pentru dans este al treilea serial original Disney Channel care folosește o “emisiune în serial”, după The Famous Jett Jackson și Sonny și steluța ei norocoasă.

Serialul a fost reinnoit pentru un al doilea sezon. Un album cu toate melodiile din serial numit Shake It Up: Break It Down a fost lansat pe 12 iulie 2011.

Totul pentru dans – Sezonul 1-Episodul 19 Danseaza cu noi

Acum vizionezi desene animate cu Totul pentru dans – Sezonul 1-Episodul 19 Danseaza cu noi online din categoria Sezonul 1. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod Totul pentru dans – Sezonul 1-Episodul 19 Danseaza cu noi din categoria Sezonul 1, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !

Iti place acest episod / desen?