Thomas si prietenii sai – Episodul 5 Trenul lui Thomas

Desene animate - Thomas si prietenii sai

Thomas şi prietenii săi au călătorit în destinaţii grozave, de mai bine de 60 de ani, cu poveşti clasice şi aventuri pe şine, pe Insula Sodor. Acum, trenuleţele pufăie, în noi serii pline de acţiune, narate de un povestitor şi încurajează copiii să intre într-o lume a imaginaţiei, pe urmele trenuleţului, fermecaţi fiind de cuvintele poveştii.

În aceste serii noi apar Thomas the Tank Engine, o locomotivă albastră, cam obraznică şi agitată, care poartă cu mândrie “Nr. 1” într-o parte dar şi James, Percy, Emily, Henry şi Gordon, Fat Controller, Sir Topham Hatt, acesta având grijă ca totul să meargă ca uns.

Thomas the Tank Engine and Friends (română Locomotiva Thomas și Prietenii Săi), redenumită ulterior în Thomas & Friends (română Thomas și Prietenii), este numele unei celebre serii de televiziune bazate pe cărțile The Railway Series (română Seria Căilor Ferate) scrisă de Wilbert Awdry. Seria Căilor Ferate prezintă aventurile de zi cu zi ale unui grup de vehicule care au viață și trăsături umane.

Locomotiva Thomas a avut și are un succes mondial, în prezent serialul fiind pe primul loc pentru al zecelea an la rând, în clasamentul primelor 10 seriale preferate de preșcolarii din Anglia, iar jucăriile cu Thomas sunt pe primul loc în clasamentul celor mai vândute jucării pentru preșcolarii din Statele Unite ale Americii. Thomas a apărut în cărți, DVD-uri, CD-uri, discuri muzicale, jucării, reviste, chiar și pe etichetele sucurilor sau ca forme de spaghetti.

Thomas si prietenii sai – Episodul 5 Trenul lui Thomas

Acum vizionezi desene animate cu Thomas si prietenii sai – Episodul 5 Trenul lui Thomas online din categoria Thomas si prietenii sai. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod Thomas si prietenii sai – Episodul 5 Trenul lui Thomas din categoria Thomas si prietenii sai, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !

Tags:

Iti place acest episod / desen?