Spioanele – Episodul 1

Desene animate - Spioanele

Spioanele (Totally Spies!) este un serial de animație produs de compania franceză Marathon. Producția a început în anul 2001. De asemenea s-a făcut un film animat de 90 de minute, Totally Spies! care a avut premiera pe data de 22 iulie 2009, în Franța.

În rolurile principale se află trei spioane adolescente din Beverly Hills: Sam, Clover și Alex. Ele luptă în secret împotriva răufăcătorilor pe plan internațional cu ajutorul dispozitivelor suplimentate de șeful lor, Jerry, care este fondatorul și șeful agenției secrete Organizația Internațională a Protecției Umane (WOOHP). Fetele trebuie să se descurce cu misiunile și viețile de zi cu zi: liceul, facultatea, băieții și rivala lor, Mandy.

Spioanele – Episodul 1

Acum vizionezi desene animate cu Spioanele – Episodul 1 online din categoria Spioanele. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod Spioanele – Episodul 1 din categoria Spioanele, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !

Tags:

Iti place acest episod / desen?