Spiderman – Episodul 1

Desene animate - Spiderman

Omul Paianjen (Spiderman) pe nume Peter Benjamin Parker este un personaj fictiv dintr-o bandă desenată apărută pentru prima dată în numărul 15 al revistei Amazing Fantasy (august 1962), fiind creat de Stan Lee și Steve Dikto, pentru Marvel Comics. De atunci până acum a devenit unul dintre cei mai populari și mai iubiți super-eroi din lume.
Povestea Omului Paianjen
Peter Parker era un student eminent care trăia cu mătușa May si unchiul său Ben. La o demonstrație științifică, un păianjen a coborât pe pânza sa si și-a intersectat drumul cu cel al unei unde radioactive. Apoi, păianjenul l-a mușcat de mâna pe Peter. Așa și-a dobândit acesta puterile sale de păianjen. Și-a creat un costum și un nume și a deputat în spectacole televizate pentru bani. Apoi a devenit luptător, învingându-și ușor adversarii în ring. El regretă însă toată viața pentru ca a refuzat să prindă un hoț. Același hoț i-a omorât unchiul ceva mai târziu. Din acel moment Peter Parker și-a dedicat viața luptei împotriva crimei, pentru ca din acel moment a înțeles că odata cu puteri mari, vin și responsabilitați mari. În timp, Omul Păianjen are nenumărate aventuri și tot mai multi dușmani pe care trebuie să-i învinga. Dar, în cele din urma, bătălia finală vine iar Doamna Rețea îl îndrumă pentru a trece prin cea mai mare încercare din viața sa…

Spiderman – Episodul 1

Acum vizionezi desene animate cu Spiderman – Episodul 1 online din categoria Spiderman. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod Spiderman – Episodul 1 din categoria Spiderman, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !

Tags:

Iti place acest episod / desen?