Sonny si Steluta ei norocoasa-Sezonul 2-Episodul 23 Marshall si steluta lui norocoasa


Sonny si Steluta ei norocoasa – Sezonul 2 – Episodul 23 Marshall si steluta lui norocoasa, dublat in limba romana.

Desene animate - Sezonul 2

Sonny si Steluta ei norocoasa – Sezonul 2
Sonny și steluța ei norocoasă ( Sonny With a Chance ) este un serial de comedie marca Disney Channel creat de Steve Marmel care prezintă experiența unei tinere, Sonny Munroe, care devine o actriță a unei emisiuni de comedie numită La întâmplare!. Serialul a debutat pe 8 februarie 2009 în SUA, iar în România pe 5 decembrie 2009. A fost anunțat în iunie 2009 că serialul va avea și un al doilea sezon, la care s-au început filmările în noiembrie 2009. Acesta este primul serial Disney Channel care a fost filmat în High Definition de la început; ca majoritatea serialelor Disney Channel, serialul este filmat pe casetă.

Sonny si Steluta ei norocoasa-Sezonul 2-Episodul 23 Marshall si steluta lui norocoasa

Acum vizionezi desene animate cu Sonny si Steluta ei norocoasa-Sezonul 2-Episodul 23 Marshall si steluta lui norocoasa online din categoria Sezonul 2. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod Sonny si Steluta ei norocoasa-Sezonul 2-Episodul 23 Marshall si steluta lui norocoasa din categoria Sezonul 2, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !