Sonny si Steluta ei norocoasa – Sezonul 1 – Episodul 1


Sonny si Steluta ei norocoasa – Sezonul 1 – Episodul 1, dublat in limba romana.

Personaje Sonny si Steluta ei norocoasa :

  • *Demi Lovato ca Allison “Sonny” Munroe – o adolescentă prietenoasă din Wisconsin care a primit un rol în “La întâmplare!”. Ea este adesea foarte amuzantă în schițele ei, fiind foarte entuziasmată în a da ce este mai bun din ea. “Mackenzie Falls” și “La Întâmplare “au devenit mai unite când a apărut Sonny deoarece relația dintre Sonny și Chad este câteodată mai mult decât o prietenie.
  • Tiffany Thornton ca Tawni Hart – un membru principal al emisiunii La întâmplare. La început ea este geloasă pe Sonny, dar ele pot deveni cele mai bune prietene. Tawni este o divă, iubește oglinzile și orice legat de persoana ei.
  • Sterling Knight ca Chad Dylan Cooper (Chad Dylan Goldfarb-odata menționat în episodul Ghici cine va fi invitat special )- un adolescent atrăgător care joacă în serialul Mackenzie Falls, rivalul celor de la La întâmplare. El este foarte egoist și auto-centrat, deși are și o parte mai prietenoasă și drăguță, mai ales când se află în apropierea lui Sonny.
  • Brandon Mychal Smith ca Nico Harris – un membru al emisiunii “La întâmplare!” . Nico este implicat întodeauna în planuri ciudate cu Grady.
  • Doug Brochu ca Grady Mitchell – un membru al emisiunii “La întâmplare!”. Este prietenul cel mai bun al lui Nico.
  • Allisyn Ashley Arm ca Zora Lancaster – cea mai tânără actriță în “La întâmplare!” la numai 11 ani. Este foarte inteligentă, nebunatică și ingenioasă. Câteodată își arata de asemenea mintea ei mai degrabă sadică.

Vizionare placuta !