Sa-nceapa Aventura – Episodul 11 Ducele, Donny


Sa-nceapa Aventura – Episodul 11 Ducele, Donny, in limba romana.

Desene animate - Sa-nceapa Aventura

Sa-nceapa Aventura (Engleza: Adventure Time, denumit initial ca Adventure Time with Finn and Jake) este un serial de desen animat american pentru televiziune, creat de Pendleton Ward si produs de Frederator Studios pentru Cartoon Network. Desenul animat focuseaza pe aventurile a doi prieteni foarte buni, Finn baiatul unam si cainele Jake cu puteri magice, care locuiesc in taramul Ooo. Desenul animat este bazat pe o animatie scurta produsa pentru incubatorul de animatie de la Nickelodeon, numit Random! Cartoons. Dupa ce scurt-metrajul a avut foarte multe vizualizari pe internet, Cartoon Network l-a preluat pentru o serie de lung metraj care a avut un demo in 11 martie 2010 si a avut premiera oficial pe 5 aprilie 2010. Desenul animat a fost un succes, primind foarte multe recenzii pozitive. Desenul animat a fost recomandat a fi vizualizat cu acordul parintilor sau cu familia. Finn este un baietel de 13 ani (12 ani in scurt-metraj) care adora sa mearga in aventuri si sa salveze ziua. Poarta o palarie uimitoare, dupa cum singur a zis, care ii acopera parul blond foarte lung si frumos (pe care si-l tunde in unul din episoade). Are o dorinta pentru aventura si va ajuta pe oricine in nevoie, cu exceptia regelui de gheata, dar fiind foarte energic, are probleme cand trebuie sa faca altceva decat sa se lupte cu monstrii. Cainele Jake este cel mai bun prieten al lui Finn si are puteri magice care il ajuta sa se intinda sau sa se contracte si sa ia orice forma sau dimensiune. Jake are 29 de ani. Jucand ca un confident si mentor pentru prietenul lui energic (desi uneori da sfaturi oarecum vagi), Jake are o atitudine relaxata in cele mai multe situatii, dar ii place sa se lupte cand este nevoie. El este iubitul lui Lady Rainicorn, pe care a intalnit-o in episodul pilot. Puterile sale il ajuta pe Finn considerabil in lupta si transport, dar uneori sunt folosite pur si simplu ca forme joviale de expresie. De asemenea se pare ca este destul de priceput la cantatul la viola.

Sa-nceapa Aventura – Episodul 11 Ducele, Donny

Acum vizionezi desene animate cu Sa-nceapa Aventura – Episodul 11 Ducele, Donny online din categoria Sa-nceapa Aventura. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod Sa-nceapa Aventura – Episodul 11 Ducele, Donny din categoria Sa-nceapa Aventura, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !