Nini – Episodul 5


Nini – Episodul 5 dublat in limba romana.

Desene animate - Nini

Serial Nini Disney Channel
Despre serialul Nini :
Nini, o tânără inocentă și spontană, locuia cu bunicul în incinta unei ambasade. Se îndrăgostește de noul ambasador Tomás Parker. Însă la inima diplomatului aspiră și secretara sa, Celina.

Celina vrea sa o distruga pe Nini,pentru al avea pe ambasador. Însa iubirea dintre Nini SI Tomas este atat de puternica încat va învinge totul.

Nini atrage de partea sa pe copiii adoptați ai ambasadorului, care nu o agreau pe ambițioasa și aroganta secretară. Cici incearca sa-i apropie pe Nini si Tomas.

Manifestându-se foarte stângace și distrasă, Nini este concediată din postul de îngrijitor al copiiilor. Se deghizează în bărbat și, sub numele Nicolas Zampano, reușește să devină șoferul personal al ambasadorului și chiar confidentul acestuia.Acum Thomas îi spune lui Nicolas tot ce simte pentru Nini.

Nini – Episodul 5

Acum vizionezi desene animate cu Nini – Episodul 5 online din categoria Nini. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod Nini – Episodul 5 din categoria Nini, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !