Naruto Shippuden – Episodul 1

Desene animate - Naruto Shippuden

Naruto: Shippūden

Naruto: Shippuden (ナルト 疾風伝? lit. Naruto: Hurricane Chronicles) este continuarea anime-ului Naruto și acoperă seria manga Naruto de la volumul 28 mai departe. După ce se antrenează doi ani jumătate cu Jiraya, Naruto se întoarce în Konoha, unde reîntâlnește prietenii lăsați în urmă, și reface Echipa 7, acum numită Echipa Kakashi, cu Sai înlocuindu-l pe Sasuke. Toți colegii lui Naruto s-au maturizat și au crescut în rang, unii mai mult decât alții. Spre deosebire de seria originală unde ei jucau roluri minore, organizația Akatsuki devine principalul antagonist al seriei.

Adaptarea TV a Naruto: Shippuden și-a avut debutul în Japonia la 15 februarie, 2007 pe TV Tokyo, și în Filipine la 28 ianuarie, 2008 pe ABS-CBN. ABS-CBN este primul post internațional care difuzează Naruto: Shippuden.

Această listă cuprinde numele personajelor ce apar în seria anime și manga Naruto. Există trei personaje principale Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha și Sakura Haruno.

Naruto Shippuden – Episodul 1

Acum vizionezi desene animate cu Naruto Shippuden – Episodul 1 online din categoria Naruto Shippuden. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod Naruto Shippuden – Episodul 1 din categoria Naruto Shippuden, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !

Iti place acest episod / desen?