Iron Man Armored Adventures Episodul 17 – In Cautarea Fantomei


Iron Man Armored Adventures Episodul 17 – In Cautarea Fantomei, dublat in limba romana.

Desene animate - Iron Man Armored Adventures

Iron Man: Armored Adventures (tradus in romana ca Aventurile Omului de Fier Blindat ) este o serie de desene animate 3D CGI bazat pe Man Marvel Comics super-erou de Fier. Ea a debutat în Statele Unite ale Americii privind Nicktoons pe 24 aprilie 2009, şi a început deja difuzat pe Teletoon de reţea din Canada. Seria este povestea editat de showrunner Christopher Yost, care a lucrat de asemenea pe Wolverine si X-Men, şi numeroase alte proiecte de Marvel Animation. Spectacolul de televiziune nu este legată de film animat 2007 Invincible Iron Man, ea are o voce exprimate diferit, dar unele elemente de poveste sunt similare şi arată utilizează acelaşi scor ca filmul muzical, în unele cazuri. Aceasta este prima televiziune de la Iron Man serie Man de fier din 1994-1996, şi a început aerisire după succesul de film live action Iron Man.

Seria urmăreşte aventurile adolescentei de copil minune Tony Stark şi ego-ul său alter de Iron Man. În ceea ce Iron Man, el foloseste inventiile sale tehnologice, pentru a opri ticăloşi.

Iron Man Armored Adventures Episodul 17 – In Cautarea Fantomei

Acum vizionezi desene animate cu Iron Man Armored Adventures Episodul 17 – In Cautarea Fantomei online din categoria Iron Man Armored Adventures. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod Iron Man Armored Adventures Episodul 17 – In Cautarea Fantomei din categoria Iron Man Armored Adventures, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !