Hannah Montana Episodul 35 – Miley Si Jake Se Cupleaza Partea 1

Desene animate - Hannah Montana

Hannah Montana este un serial de televiziune american, nominalizat la Premiile Emmy. Serialul a debutat la postul de televiziune Disney Channel. În România, primul episod a rulat pe data de 3 iulie 2008, pe TVR1. Varianta dublată în limba română a serialului rulează pe Jetix.

Serialul Hannah Montana are ca personaj central o adolescentă numită Miley Stewart (interpretată de Miley Cyrus), care duce o viață dublă. În timpul zilei duce o viață normală de elev, dar noaptea devine cântăreața rock, Hannah Montana.

Sezonul al treilea al serialului și-a făcut premiera în România, după ce canalul Jetix s-a schimbat în Disney Channel.

Sezonul al patrulea al serialului și-a făcut apariția în România, pe canalul Disney Channel sub numele de Hannah Montana: Forever.

Personaje principale din Hannah Montana:
Miley Stewart/Hannah Montana – Miley Cyrus
Lilly Truscott/Lola Luftnagle – Emily Osment
Robby Ray Stewart – Billy Ray Cyrus
Oliver Oken/Mike Standley III – Mitchel Musso
Jackson Stewart – Jason Earles

Hannah Montana Episodul 35 – Miley Si Jake Se Cupleaza Partea 1

Acum vizionezi desene animate cu Hannah Montana Episodul 35 – Miley Si Jake Se Cupleaza Partea 1 online din categoria Hannah Montana. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod Hannah Montana Episodul 35 – Miley Si Jake Se Cupleaza Partea 1 din categoria Hannah Montana, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !

Iti place acest episod / desen?