H2O Episodul 42 – Viziunea

H2O Episodul 42 – Viziunea, dublat in limba romana.

Lewis este surprins când visează că Cleo este o sirenă și este fotografiată de oameni. Mai târziu, el și Cleo îi duc pe Elliot și Kim la parcul marin. Între timp Emma crede că se întâmplă ceva ciudat între Ash și Rikki.
Melodii: “Somebody Out There”,”Feel It Too” – Kate Alexa

Desene animate - H2O

H2O – Adaugă apă (engleză: H2O – Just Add Water), cunoscut și ca H2O – Doar adaugă apă sau simplu H2O, este un serial pentru copii. În România, este difuzat pe Disney Channel și dublat în limba română.
Serialul H2O – Adauga apa este compus din 3 sezoane a câte 26 de episoade fiecare (toate episoadele din primele două sezoane au fost difuzate,iar din al treilea sezon doar 13 episoade). În România serialul a început să fie difuzat pe canalul Jetix. Al doilea sezon a debutat pe Jetix. Al treilea sezon a avut premiera pe Nickelodeon, în Marea Britanie.

H2O Episodul 42 – Viziunea

Acum vizionezi desene animate cu H2O Episodul 42 – Viziunea online din categoria H2O. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod H2O Episodul 42 – Viziunea din categoria H2O, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !