H2O Episodul 40 – Cleo contra Charlotte

H2O Episodul 40 – Cleo contra Charlotte, dublat in limba romana.

Cleo crede că a pierdut mult timp fără Lewis. Îi cere un sfat lui Rikki pentru a restabili relația cu Lewis și pentru a îmbrățișa abilitățile sale unice și peste astea, spre deosebire de Charlotte, Cleo nu e tocmai o fată obișnuită. Emma este dezamăgită ca nu a obtinut postul de supervizor, dar ce o deranjeazae ca l-a luat Ash.
Melodie: “I Won’t Walk Away” – Kate Alexa

Desene animate - H2O

H2O – Adaugă apă (engleză: H2O – Just Add Water), cunoscut și ca H2O – Doar adaugă apă sau simplu H2O, este un serial pentru copii. În România, este difuzat pe Disney Channel și dublat în limba română.
Serialul H2O – Adauga apa este compus din 3 sezoane a câte 26 de episoade fiecare (toate episoadele din primele două sezoane au fost difuzate,iar din al treilea sezon doar 13 episoade). În România serialul a început să fie difuzat pe canalul Jetix. Al doilea sezon a debutat pe Jetix. Al treilea sezon a avut premiera pe Nickelodeon, în Marea Britanie.

H2O Episodul 40 – Cleo contra Charlotte

Acum vizionezi desene animate cu H2O Episodul 40 – Cleo contra Charlotte online din categoria H2O. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod H2O Episodul 40 – Cleo contra Charlotte din categoria H2O, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !