H2O Episodul 39 – Tabara pe Insula Mako

H2O Episodul 39 – Tabara pe Insula Mako, dublat in limba romana.

Luna plină apare pe cer din nou. Familia Sertori pleacă într-o mini-vacanță pe insula Mako. Vin de asemenea și Emma, Rikki, Charlotte și Lewis. Când Rikki și Emma se trezesc văzând că Cleo lipsește, hotărăsc să plece în căutarea ei, nefiindule frică de luna plină. Charlotte descoperă bazinul cu lună și e la un pas să devină sirenă. Noroc cu Emma, care îngheață apa chiar când aceasta vrea să o atingă.

Desene animate - H2O

H2O – Adaugă apă (engleză: H2O – Just Add Water), cunoscut și ca H2O – Doar adaugă apă sau simplu H2O, este un serial pentru copii. În România, este difuzat pe Disney Channel și dublat în limba română.
Serialul H2O – Adauga apa este compus din 3 sezoane a câte 26 de episoade fiecare (toate episoadele din primele două sezoane au fost difuzate,iar din al treilea sezon doar 13 episoade). În România serialul a început să fie difuzat pe canalul Jetix. Al doilea sezon a debutat pe Jetix. Al treilea sezon a avut premiera pe Nickelodeon, în Marea Britanie.

H2O Episodul 39 – Tabara pe Insula Mako

Acum vizionezi desene animate cu H2O Episodul 39 – Tabara pe Insula Mako online din categoria H2O. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod H2O Episodul 39 – Tabara pe Insula Mako din categoria H2O, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !