H2O Episodul 38 – Sirena monstru

H2O Episodul 38 – Sirena monstru, dublat in limba romana.

Emma caută un coral frumos pentru acvariul lui Cleo. Dar când își taie degetul în el, aceasta începe să se poarte ciudat. Emma se transformă într-un monstru dar este stropită cu antidotul pentru pești a lui Lewis, primit de la colegul lui Cleo. Între timp, Charlotte este convinsă că Cleo vrea să-i saboteze relația cu Lewis.

Desene animate - H2O

H2O – Adaugă apă (engleză: H2O – Just Add Water), cunoscut și ca H2O – Doar adaugă apă sau simplu H2O, este un serial pentru copii. În România, este difuzat pe Disney Channel și dublat în limba română.
Serialul H2O – Adauga apa este compus din 3 sezoane a câte 26 de episoade fiecare (toate episoadele din primele două sezoane au fost difuzate,iar din al treilea sezon doar 13 episoade). În România serialul a început să fie difuzat pe canalul Jetix. Al doilea sezon a debutat pe Jetix. Al treilea sezon a avut premiera pe Nickelodeon, în Marea Britanie.

H2O Episodul 38 – Sirena monstru

Acum vizionezi desene animate cu H2O Episodul 38 – Sirena monstru online din categoria H2O. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod H2O Episodul 38 – Sirena monstru din categoria H2O, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !