H2O Episodul 37 – Vanatoarea de Comori

H2O Episodul 37 – Vanatoarea de Comori, dublat in limba romana.

Tatăl lui Rikki îi spune acesteia că trebuie să se mute la țară sau în alt oraș din lipsă de bani. Din această cauză, Rikki îl ajută pe Zane să găsească o comoară pe fundul oceanului, recompensa fiind o sumă mare de bani. Dar când nu le spune lui Cleo și Emma întreaga poveste, acestea se supără și decid să-l contacteze pe Lewis, care le-a spus că va fi acolo pentru ele tot tipmul. Dar pentru că Charlotte îl ține ocupat, acesta aproape că a pierdut șansa de a le ajuta pe sirene, când aveau mai mare nevoie de el. Mai târziu, Rikki se lovește la cap și nu mai poate continua căutările, dar când le spune prietenilor că are nevoie de bani pentru tatăl său, aceștia decid să o ajute.

Desene animate - H2O

H2O – Adaugă apă (engleză: H2O – Just Add Water), cunoscut și ca H2O – Doar adaugă apă sau simplu H2O, este un serial pentru copii. În România, este difuzat pe Disney Channel și dublat în limba română.
Serialul H2O – Adauga apa este compus din 3 sezoane a câte 26 de episoade fiecare (toate episoadele din primele două sezoane au fost difuzate,iar din al treilea sezon doar 13 episoade). În România serialul a început să fie difuzat pe canalul Jetix. Al doilea sezon a debutat pe Jetix. Al treilea sezon a avut premiera pe Nickelodeon, în Marea Britanie.

H2O Episodul 37 – Vanatoarea de Comori

Acum vizionezi desene animate cu H2O Episodul 37 – Vanatoarea de Comori online din categoria H2O. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod H2O Episodul 37 – Vanatoarea de Comori din categoria H2O, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !