H2O Episodul 36 – Meditatoarea Charlotte

H2O Episodul 36 – Meditatoarea Charlotte, dublat in limba romana.

Cleo ia o notă proastă la examenul de la biologie,iar tatăl ei nu o mai lasă să iasă din casă și colac peste pupăză,o are ca meditatoare pe…Charlotte. Aceasta din urmă,arată un interes spre medalionul său.
Melodie: “I Let Go” – Kate Alexa

Desene animate - H2O

H2O – Adaugă apă (engleză: H2O – Just Add Water), cunoscut și ca H2O – Doar adaugă apă sau simplu H2O, este un serial pentru copii. În România, este difuzat pe Disney Channel și dublat în limba română.
Serialul H2O – Adauga apa este compus din 3 sezoane a câte 26 de episoade fiecare (toate episoadele din primele două sezoane au fost difuzate,iar din al treilea sezon doar 13 episoade). În România serialul a început să fie difuzat pe canalul Jetix. Al doilea sezon a debutat pe Jetix. Al treilea sezon a avut premiera pe Nickelodeon, în Marea Britanie.

H2O Episodul 36 – Meditatoarea Charlotte

Acum vizionezi desene animate cu H2O Episodul 36 – Meditatoarea Charlotte online din categoria H2O. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod H2O Episodul 36 – Meditatoarea Charlotte din categoria H2O, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !