H2O Episodul 34 – Cel bun, Cel rau si Lewis McCartney


H2O Episodul 34 – Cel bun, Cel rau si Lewis McCartney, dublat in limba romana.

Rikki este jenată să le spună prietenilor săi unde locuiește. Când Zane și Nate ies la o plimbare cu motocicletele, Nate fură o emblemă de la motocicleta lui Terry, tatăl lui Rikki. În final, Rikki îl duce pe Zane acasă la ea. Zane nu are nici o problemă cu casa cea săracă a lui Rikki, dar când Terry îi vede sărutându-se, îi interzice fiicei sale să se mai vadă cu el, crezând că Zane a umblat la motocicletă. Zane vine mai târziu să repare motocicleta. Tatăl lui Rikki îl acceptă și alături de Emma, Cleo și Lewis fac un grătar afară.
Melodii: “We Are Togheter” si “Another Now” – Kate Alexa

Desene animate - H2O

H2O – Adaugă apă (engleză: H2O – Just Add Water), cunoscut și ca H2O – Doar adaugă apă sau simplu H2O, este un serial pentru copii. În România, este difuzat pe Disney Channel și dublat în limba română.
Serialul H2O – Adauga apa este compus din 3 sezoane a câte 26 de episoade fiecare (toate episoadele din primele două sezoane au fost difuzate,iar din al treilea sezon doar 13 episoade). În România serialul a început să fie difuzat pe canalul Jetix. Al doilea sezon a debutat pe Jetix. Al treilea sezon a avut premiera pe Nickelodeon, în Marea Britanie.

H2O Episodul 34 – Cel bun, Cel rau si Lewis McCartney

Acum vizionezi desene animate cu H2O Episodul 34 – Cel bun, Cel rau si Lewis McCartney online din categoria H2O. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod H2O Episodul 34 – Cel bun, Cel rau si Lewis McCartney din categoria H2O, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !