H2O Episodul 32 – Hocus-Pocus!


H2O Episodul 32 – Hocus-Pocus! Dublat in limba romana.

Viața lui Cleo devine tulburătoare, văzându-i pe Charlotte și Lewis împreună. Lewis vrea să o convingă că nu e nimic între el și Charlotte, dar fără succes. Iar, ,Don invită o doamnă la masă alături de Charlotte, fiica ei, spre marea disperare a lui Cleo. Ea, dar și Kim crede că Don vrea să-le înlocuiască mama cu mama lui Charlotte așa că Cleo, Emma și Rikki își folosesc toate puterile pentru a o îndepărta pe doamna Wastfoerd de familia Sertotri. Dar de fapt, mama lui Charlotte era doar o supervizoare de a tatălui lui Cleo.

Desene animate - H2O

H2O – Adaugă apă (engleză: H2O – Just Add Water), cunoscut și ca H2O – Doar adaugă apă sau simplu H2O, este un serial pentru copii. În România, este difuzat pe Disney Channel și dublat în limba română.
Serialul H2O – Adauga apa este compus din 3 sezoane a câte 26 de episoade fiecare (toate episoadele din primele două sezoane au fost difuzate,iar din al treilea sezon doar 13 episoade). În România serialul a început să fie difuzat pe canalul Jetix. Al doilea sezon a debutat pe Jetix. Al treilea sezon a avut premiera pe Nickelodeon, în Marea Britanie.

H2O Episodul 32 – Hocus-Pocus!

Acum vizionezi desene animate cu H2O Episodul 32 – Hocus-Pocus! online din categoria H2O. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod H2O Episodul 32 – Hocus-Pocus! din categoria H2O, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !