H2O Episodul 30 – Emma cea Rebela

H2O Episodul 30 – Emma cea Rebela, dublat in limba romana.

Părinții Emmei pleacă din oraș pentru un week-end, iar Rikki se mută la Emma pentru câteva zile. Stând cu Rikki, Emma consideră că este mai puțin populară decât Rikiki și vrea să demonstreze că este și ea rebelă, așa că lenevește toată ziua și stă la TV, dar Rikki îi spune că tot nu este “rebelă”. Așa că se hotărăște să dea o mega-petrecere la ea acasă. Între timp, Lewis vrea să arate că este bărbat, așa că se înscrie la un curs de karate, care îl predă Nate, prietenul lui Zane. Dar Nate se îndrăgostește de Cleo și îi trimite flori și bomboane pentru a o seduce. Dar Cleo crede că toate cadourile sunt de la Lewis. Când părinții Emmei vin acasă și găsesc dezastrul Rikki se pretinde a fi vinovata da apoi Emma recunoaste adevarul.

Desene animate - H2O

H2O – Adaugă apă (engleză: H2O – Just Add Water), cunoscut și ca H2O – Doar adaugă apă sau simplu H2O, este un serial pentru copii. În România, este difuzat pe Disney Channel și dublat în limba română.
Serialul H2O – Adauga apa este compus din 3 sezoane a câte 26 de episoade fiecare (toate episoadele din primele două sezoane au fost difuzate,iar din al treilea sezon doar 13 episoade). În România serialul a început să fie difuzat pe canalul Jetix. Al doilea sezon a debutat pe Jetix. Al treilea sezon a avut premiera pe Nickelodeon, în Marea Britanie.

H2O Episodul 30 – Emma cea Rebela

Acum vizionezi desene animate cu H2O Episodul 30 – Emma cea Rebela online din categoria H2O. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod H2O Episodul 30 – Emma cea Rebela din categoria H2O, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !