H2O – Episodul 28 Probleme Duble

H2O – Episodul 28 Probleme Duble, dublat in limba romana.

La liceu, apare o nouă fată:Charlotte Wastford. Între timp, Lewis o agasează pe Cleo, făcând totul pentru ea. Cleo fuge pe Mako pentru liniște, dar acolo vine Lewis care vrea să le testeze pe fete; Rikki dă foc unui delfin de jucărie, Emma sparge în bucăți un pinguin, iar când vine rândul lui Cleo, aruncă o rafală de vânt spre Lewis, acesta copleșind-o cu prea multă dragoste. Apoi,Lewis se întâlnește cu Charlotte care îi explică cum poate ea să se concentreze, iar lui Lewis îi vine ideea de-a încerca asta pe Cleo, dar nu funcționează iar cei doi se despart!Charlotte se îndrăgostește de Lewis. Între timp Emma și Rikki asistă la meciul de fotbal al lui Elliot, unde fratele lui Nate trișează și îl faultează pe Elliot. Supărată, Emma îl face pe Billy(fratele lui Nate) să alunece pe gheață.

Melodie: “Another Now” – Kate Alexa

Desene animate - H2O

H2O – Adaugă apă (engleză: H2O – Just Add Water), cunoscut și ca H2O – Doar adaugă apă sau simplu H2O, este un serial pentru copii. În România, este difuzat pe Disney Channel și dublat în limba română.
Serialul H2O – Adauga apa este compus din 3 sezoane a câte 26 de episoade fiecare (toate episoadele din primele două sezoane au fost difuzate,iar din al treilea sezon doar 13 episoade). În România serialul a început să fie difuzat pe canalul Jetix. Al doilea sezon a debutat pe Jetix. Al treilea sezon a avut premiera pe Nickelodeon, în Marea Britanie.

H2O – Episodul 28 Probleme Duble

Acum vizionezi desene animate cu H2O – Episodul 28 Probleme Duble online din categoria H2O. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod H2O – Episodul 28 Probleme Duble din categoria H2O, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !