H2O Episodul 24 – Elixirul dragostei


H2O Episodul 24 – Elixirul dragostei, dublat in limba romana.

Se anunță o seară dansantă. Dar în afara lui Rikki, nici o sirenă n-a fost invitată( Cleo îl aștepta pe Lewis, dar acesta s-a luat cu cercetările pentru a găsi un antidot la problema fetelor cu apa., iar Emma îl așteaptă pe Byron, care nu a putut să dea de ea). Într-un final Cleo a fost invitată de Nate. Seara cea mare a sosit, dar Emma n-are cu cine să meargă, așa că se gândește să stea acasă. Dar ea e organizatoarea așa că… totuși Lewis termină cercetările și-le dă fetelor antidotul parțial. Într-un final realizează de dans…of! În toiul distracției fetele se înroșesc din cauza poțiunii(percepute de Miriam ca un elixir al dragostei). Dar când se întorc de pe Mako, pe Emma și Rikki îi așteaptă iubiții. Cleo și Lewis se îndrăgostesc.

Desene animate - H2O

H2O – Adaugă apă (engleză: H2O – Just Add Water), cunoscut și ca H2O – Doar adaugă apă sau simplu H2O, este un serial pentru copii. În România, este difuzat pe Disney Channel și dublat în limba română.
Serialul H2O – Adauga apa este compus din 3 sezoane a câte 26 de episoade fiecare (toate episoadele din primele două sezoane au fost difuzate,iar din al treilea sezon doar 13 episoade). În România serialul a început să fie difuzat pe canalul Jetix. Al doilea sezon a debutat pe Jetix. Al treilea sezon a avut premiera pe Nickelodeon, în Marea Britanie.

H2O Episodul 24 – Elixirul dragostei

Acum vizionezi desene animate cu H2O Episodul 24 – Elixirul dragostei online din categoria H2O. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod H2O Episodul 24 – Elixirul dragostei din categoria H2O, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !