H2O – Episodul 23 In trecut

H2O – Episodul 23 In trecut, dublat in limba romana.

Când Zane și Rikki se plimbau, Rikki vede ceva interesant la mall: un colier exact ca al lui Cleo și Chattham. Aceasta bate apropo lui Zane să-il cumpere. Lewis și Rikki încearcă să strângă bani. Între timp, Miss. Chattam le spune lui Cleo și Emmei că acel colier a fost al Juliei; Julia, Gracie și Louise au fost sirenele din trecut. Colierul lui Gracie se află la Cleo. Ne întoarcem la Rikki și Lewis: când au strâns destui bani, constată că misteriosul colier este pe cale să fie rupt de nervoasa Miriam; Se încurca în tricoul “divei”. Zane și Rikki se ceartă pe acest motiv, iar Rikki pleacă nervoasă. Iar Louise Chatham, îi zice lui Rikki că istoria s-ar putea repeta: rebela Julia, care avea aceleași puteri ca ale lui Rikki, la fel de mari și periculoase, i-a zis iubitului ei bogat că e o sirenă. Cu ajutorul lui Zane, fetele recapătă colierul. Acum, că Domnișoara Chatham i l-a dat pe al ei Emmei, iar Rikki l-a primit pe cel al Julia, toate trei sunt din-nou împreună.

Desene animate - H2O

H2O – Adaugă apă (engleză: H2O – Just Add Water), cunoscut și ca H2O – Doar adaugă apă sau simplu H2O, este un serial pentru copii. În România, este difuzat pe Disney Channel și dublat în limba română.
Serialul H2O – Adauga apa este compus din 3 sezoane a câte 26 de episoade fiecare (toate episoadele din primele două sezoane au fost difuzate,iar din al treilea sezon doar 13 episoade). În România serialul a început să fie difuzat pe canalul Jetix. Al doilea sezon a debutat pe Jetix. Al treilea sezon a avut premiera pe Nickelodeon, în Marea Britanie.

H2O – Episodul 23 In trecut

Acum vizionezi desene animate cu H2O – Episodul 23 In trecut online din categoria H2O. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod H2O – Episodul 23 In trecut din categoria H2O, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !