H2O – Episodul 22 Pestele uscat


H2O – Episodul 22 Pestele uscat, in limba romana.

Rikki și Zane ies la prima întâlnire, iar din parte prietenilor apar suspiciuni;Cleo și Emma îi văd îmbrățișați,ieșind de la un film de dragoste. Când se află că sunt împreună, relația lor ia o întorsătură de “Romeo & Julieta”. Fetele nu o pot lăsa pe Rikki să se vadă cu Zane, deoarece acesta va insista, iar Rikki îi va zice… totul. Dar, șarmantul Zane îi cumpără o rochie roșie, elegantă, lui Rikki, apoi o invită la el acasă. Acolo Rikki luptă împotriva exploatării insulei Mako,iar Zane îi ține partea, Emma fiind și ea acolo.

Desene animate - H2O

H2O – Adaugă apă (engleză: H2O – Just Add Water), cunoscut și ca H2O – Doar adaugă apă sau simplu H2O, este un serial pentru copii. În România, este difuzat pe Disney Channel și dublat în limba română.
Serialul H2O – Adauga apa este compus din 3 sezoane a câte 26 de episoade fiecare (toate episoadele din primele două sezoane au fost difuzate,iar din al treilea sezon doar 13 episoade). În România serialul a început să fie difuzat pe canalul Jetix. Al doilea sezon a debutat pe Jetix. Al treilea sezon a avut premiera pe Nickelodeon, în Marea Britanie.

H2O – Episodul 22 Pestele uscat

Acum vizionezi desene animate cu H2O – Episodul 22 Pestele uscat online din categoria H2O. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod H2O – Episodul 22 Pestele uscat din categoria H2O, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !