H2O – Episodul 21 – Sirena cu parul rosu


H2O – Episodul 21 – Sirena cu parul rosu, dublat in limba romana.

De când s-au sărutat, relația dintre Rikki și Zane ia amploare. Zane îi cere lui Rikki să iasă în oraș, dar Rikki nu poate accepta:îi va vorbi despre monstrul marin tot timpul, și s-ar putea da în vileag. Iar tocmai asta se coincide cu căutările disperate ale lui Zane. Ei bine, Zane descoperă un filmustraniu despre Domnișoara Chatham crezând că ar putea fii sirenă. Între timp, Emma se jenează când Byron îi zice că e prea previzibilă, așa că s-a decis să schimbe ceva la ea : culoarea părului. Cleo, din greșeală, o vopsește roșu aprins. Din fericire părul i-se colorează doar când e sirenă.Iar inevitabilul se petrece: Zane, aflat în “expediție” lângă epava lui Loraly, o vede pe Emma ca sirenă sub apă(ea s-a întors pe epavă deoarece Miss Chatham a rugat-o să ia niște poze vechi, cu ea și prietenele ei sirene). Din fericire, Zane o vede vopsită fara sa își dea seama ca era Emma.

Desene animate - H2O

H2O – Adaugă apă (engleză: H2O – Just Add Water), cunoscut și ca H2O – Doar adaugă apă sau simplu H2O, este un serial pentru copii. În România, este difuzat pe Disney Channel și dublat în limba română.
Serialul H2O – Adauga apa este compus din 3 sezoane a câte 26 de episoade fiecare (toate episoadele din primele două sezoane au fost difuzate,iar din al treilea sezon doar 13 episoade). În România serialul a început să fie difuzat pe canalul Jetix. Al doilea sezon a debutat pe Jetix. Al treilea sezon a avut premiera pe Nickelodeon, în Marea Britanie.

H2O – Episodul 21 – Sirena cu parul rosu

Acum vizionezi desene animate cu H2O – Episodul 21 – Sirena cu parul rosu online din categoria H2O. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod H2O – Episodul 21 – Sirena cu parul rosu din categoria H2O, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !