H2O – Episodul 17 Un virus letal


H2O – Episodul 17 Un virus letal, in limba romana.

Afară plouă. Iar fetele nu mai pot ajunge la examenul de biologie. Trebuie să găsească imediat o scuză. Lui Cleo îi vine o banală idee: “Ne prefacem că ne-am îmbolnăvit ! ” Dar boala lor devine din ce-în ce mai credibilă; fetelor, ba le crește temperatura, ba le scade! Doamna Gilbert, îngrijorată cheamă doctorița. Totuși Dna. Gilbert ajunge la concluzia că iaurtul ei ar fi vinovat, deoarece toate au mâncat din el, înaintea contaminării.Dar asta nu e tot;și Elliot a mâncat din iaurt. Vine doctorul; verdictul :”Fetele voastre suferă de un virus tropical, letal.” Acum, sirenele trebuie să meargă la analize! N-au cum, căci s-ar descoperii secrteul lor.

Desene animate - H2O

H2O – Adaugă apă (engleză: H2O – Just Add Water), cunoscut și ca H2O – Doar adaugă apă sau simplu H2O, este un serial pentru copii. În România, este difuzat pe Disney Channel și dublat în limba română.
Serialul H2O – Adauga apa este compus din 3 sezoane a câte 26 de episoade fiecare (toate episoadele din primele două sezoane au fost difuzate,iar din al treilea sezon doar 13 episoade). În România serialul a început să fie difuzat pe canalul Jetix. Al doilea sezon a debutat pe Jetix. Al treilea sezon a avut premiera pe Nickelodeon, în Marea Britanie.

H2O – Episodul 17 Un virus letal

Acum vizionezi desene animate cu H2O – Episodul 17 Un virus letal online din categoria H2O. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod H2O – Episodul 17 Un virus letal din categoria H2O, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !