H2O – Episodul 12 Legenda devine reala

H2O – Episodul 12 Legenda devine reala, in limba romana.

Luna Plină vine iar. Dar de data asta fetele și-au luat toate măsurile de precauție. Totuși, Cleo se uită la reflecția lunii și este afectată. Această afonă totală, începe să cânte așa frumos și cristalin, cum nimeni din familia ei nu a mai făcut-o!Dar asta nu este tot. Glasul ei îi atrage pe toți băieții din Gold Coast. Rikki și Emma încearcă să o ascundă, dar nu reușesc. Până când tatăl lui Cleo ii gonește, ei nu pleacă. Dar, peste noapte, Cleo cântă la radio,iar la prima oră a dimineții, familia Sertori se trezește cu zeci de băieți în curtea din față. Au negociat, iar Cleo a concertat live la JuiceNet Caffe. Dar la ora 10 ziua, cleo și-a pierdut vocea (vraja lunii a dispărut). Picătura care a vărsat paharul a fost sărutul lui Cleo cu Lewis sub ochii tatălui lui Cleo.

Desene animate - H2O

H2O – Adaugă apă (engleză: H2O – Just Add Water), cunoscut și ca H2O – Doar adaugă apă sau simplu H2O, este un serial pentru copii. În România, este difuzat pe Disney Channel și dublat în limba română.
Serialul H2O – Adauga apa este compus din 3 sezoane a câte 26 de episoade fiecare (toate episoadele din primele două sezoane au fost difuzate,iar din al treilea sezon doar 13 episoade). În România serialul a început să fie difuzat pe canalul Jetix. Al doilea sezon a debutat pe Jetix. Al treilea sezon a avut premiera pe Nickelodeon, în Marea Britanie.

H2O – Episodul 12 Legenda devine reala

Acum vizionezi desene animate cu H2O – Episodul 12 Legenda devine reala online din categoria H2O. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod H2O – Episodul 12 Legenda devine reala din categoria H2O, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !