H2O – Episodul 08 Afacera Denman


H2O – Episodul 08 Afacera Denman, in limba romana.

Un renumit biolog marin, Linda Denman, vine în oraș. Lewis se îndrăgostește de ea. Dar Lewis vrea să profite de ocazie pentru a face mai multe cercetări în privința sirenelor. Se produce inevitabilul: împrăștiatul Lewis uită o mostră din ADN-ul lui Cleo (de pe unghia sa) în laborator. Dr. Denman o găsește și îi descoperă proprietățile foarte interesante: la un contact cu apa, celulele își schimbă complet forma! Încearcă să-l facăpe Lewis să-i destăinuie mai multe,iar Lewis este căt-pe-aci să dezvăluie secretul sirenelor! Cleo îl pune să aleagă între ele și Dr.Denman,iar el ezită să răspundă. Într-o zi ,Dr.Denman îi spune lui Lewis că ar vrea să-l ia cu ea în următoarea sa expediție,iar el acceptă.Între timp,Denman publică un titlu de ultimă oră în domeniul științei:”Doar adăugați apa”,ce face referire la proporietățile misterioase ale mostrelor lui Lewis.Până la urmă,Lewis își dă seama de marea greșeală și se decide să rămână în Gold Coast,cu tot cu mostre.Denman pleacă și totul rămâne un mister…cel puțin, deocamdată.

Desene animate - H2O

H2O – Adaugă apă (engleză: H2O – Just Add Water), cunoscut și ca H2O – Doar adaugă apă sau simplu H2O, este un serial pentru copii. În România, este difuzat pe Disney Channel și dublat în limba română.
Serialul H2O – Adauga apa este compus din 3 sezoane a câte 26 de episoade fiecare (toate episoadele din primele două sezoane au fost difuzate,iar din al treilea sezon doar 13 episoade). În România serialul a început să fie difuzat pe canalul Jetix. Al doilea sezon a debutat pe Jetix. Al treilea sezon a avut premiera pe Nickelodeon, în Marea Britanie.

H2O – Episodul 08 Afacera Denman

Acum vizionezi desene animate cu H2O – Episodul 08 Afacera Denman online din categoria H2O. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod H2O – Episodul 08 Afacera Denman din categoria H2O, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !