H2O Episodul 07 – Vraja lunii


H2O Episodul 07 – Vraja lunii, in limba romana.

E lună plină, iar Emma vrea să organizeze o petrecere perfectă pentru tatăl ei. Dar planurile îi sunt nărăvite de Lună. Sub avertismentul Domnișoarei Chattham, Emma e afectată. Acum își poate exprima liberă sentimentele. Devine excentrică și “hippy”. Prin asta, transformă petrecerea tatălui său într-un fiasco! Își jignește familia și asta nu este tot! Intră în apă, se transformă, dar nu își mai poate reveni dupa care, îl seduce pe Byron, iar acesta se apropie din ce în ce mai mult de secretul fetelor. Până la urmă Cleo și Rikki salvează situația, iar Emma se întoarce la normal,a doua zi.

Desene animate - H2O

H2O – Adaugă apă (engleză: H2O – Just Add Water), cunoscut și ca H2O – Doar adaugă apă sau simplu H2O, este un serial pentru copii. În România, este difuzat pe Disney Channel și dublat în limba română.
Serialul H2O – Adauga apa este compus din 3 sezoane a câte 26 de episoade fiecare (toate episoadele din primele două sezoane au fost difuzate,iar din al treilea sezon doar 13 episoade). În România serialul a început să fie difuzat pe canalul Jetix. Al doilea sezon a debutat pe Jetix. Al treilea sezon a avut premiera pe Nickelodeon, în Marea Britanie.

H2O Episodul 07 – Vraja lunii

Acum vizionezi desene animate cu H2O Episodul 07 – Vraja lunii online din categoria H2O. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod H2O Episodul 07 – Vraja lunii din categoria H2O, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !