H2O Episodul 05 – Ceva de pescuit


H2O Episodul 05 – Ceva de pescuit, in limba romana.

Kim îi găsește jurnalul lui Cleo, în care citește despre sirene! Îi spune și lui Elliot.El nu crede, dar își dă seama că Emma i-a înghețat apa de la duș și o crede. Aceștia încearcă să le demascheze. Fetele, dar și Lewis îi fac să creadă că Miriam este sirenă. Dar aceștiia nu se lasă! Ajung să creadă că până chiar și Lewis este un…triton. Totuși aceasta ar fi fost doar o teoremă dacă nu aveau și dovezile;Kim varsă apă pe Cleo,iar aceasta fuge la baie.Înainte să închidă ușa,Kim îi vede coada,apoi intră peste Cleo în cameră,când tocmai curăța acvariul. Observă ca nu mai era apă ,iar Cleo îi spune că este în găleată,dar nu o crede. Până la urmă fetele reușesc să-i convingă că nu a fost decât o neînțelegere.

Desene animate - H2O

H2O – Adaugă apă (engleză: H2O – Just Add Water), cunoscut și ca H2O – Doar adaugă apă sau simplu H2O, este un serial pentru copii. În România, este difuzat pe Disney Channel și dublat în limba română.
Serialul H2O – Adauga apa este compus din 3 sezoane a câte 26 de episoade fiecare (toate episoadele din primele două sezoane au fost difuzate,iar din al treilea sezon doar 13 episoade). În România serialul a început să fie difuzat pe canalul Jetix. Al doilea sezon a debutat pe Jetix. Al treilea sezon a avut premiera pe Nickelodeon, în Marea Britanie.

H2O Episodul 05 – Ceva de pescuit

Acum vizionezi desene animate cu H2O Episodul 05 – Ceva de pescuit online din categoria H2O. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod H2O Episodul 05 – Ceva de pescuit din categoria H2O, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !