Firebreather – Duncan – Stapanul Focului


Firebreather – Stapanul Focului dublat in limba romana.
Firebreather” este povestea lui Duncan un tanar liceean mai deosebit. Duncan s-a nascut cu niste puteri asta datorita tatalui sau pe nume Belloc. Acesta este regele unei rase de monstri ce se numesc Kaiju. Omenirea si Kaiju se afla intr-un razboi de supravietuire ce a luat insa o mica pauza. Duncan si mama sa, Margaret, tocmai s-au mutat intr-un oras nou asa incat Duncat trebuie sa mearga la scoala. Aratand mai diferit decat ceilalti Duncan reuseste repede sa si-l faca ca dusman pe Troy. De asemenea se indragosteste de Jenna, fosta iubita a lui Troy, careia i-au fost furati banii pentru balul de absolvire.

Duncan reuseste sa se isi faca si doi prieteni, pe Kenny si Isabel, insa viata sa nu reuseste sa mearga mult in directia dorita pentru ca tatal sau isi face aparatia la o petrecere si il rapeste doar pentru a-i spune ca el urmeaza sa il succede la tron. La scurt timp dupa asta Duncan este atacat de un Kaiju, ceea ce se dovedeste a fi doar un test, insa rezultatul final este faptul ca tatal sau este capturat. O data ce Belloc a fost inchis ceilalti Kaiju il ataca pe Duncan pentru a castiga tronul. Este Duncan destul de puternic sa castige acest razboi? Si ce se va intampla cu Jenna si cu ceilalti?

Desene animate - Filme Animate

Filme Animate

Firebreather – Duncan – Stapanul Focului

Acum vizionezi desene animate cu Firebreather – Duncan – Stapanul Focului online din categoria Filme Animate. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod Firebreather – Duncan – Stapanul Focului din categoria Filme Animate, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !