Ce-i cu Andy – Episodul 50 Petrecerea


Ce-i cu Andy – Episodul 50 Petrecerea, in limba romana.

Desene animate - Ce-i cu Andy?

Ce-i cu Andy? (tradus in engleza What’s with Andy?) este un serial de desene animate canadian care a debutat în septembrie 2001 pe postul TV Teletoon. Serialul a fost difuzat pe canalul Jetix, insă acesta nu se mai difuzeaza incepand cu 19 Septembrie 2009 cand Jetix a devenit Disney Channel.

Personajele din Ce-i cu Andy? :
Andy Larkin este un farsor căruia îi place să păcălească oamenii. Se autointitulează “maestrul farselor”. O place foarte mult pe Lori Mackney și încearcă să o cucerească cu cele mai bune farse.
Lori Mackney este prietena lui Andy. De multe ori îl consideră pe Andy copil, din cauza farselor pe care el le face dar adevărul este că îi place de Andy.
Danny Pickett este mâna dreaptă a lui Andy. Deși intră mereu în necazuri, tot îi place să păcălească oamenii la fel ca și partenerul lui.
Jen este majoreta căreia nu-i plac farsele lui Andy. Și ea îl consideră pe Andy un copil imatur. Ea îl place foarte mult pe Craig Bennet. Ea este sora lui Andy și deseori încearcă să îl demaște sau să îi oprească farsele.
Terry sora lui Danny, o fată de culoarea mai închisă la piele este majoreta căreia îi place și ei de Craig Bennet ca și prietena ei Jen. Dar acum îi place de prietenul cel mai bun a lui Craig.
Peter Lik și Andrew Leech (Lik și Leech) sunt capii răutăților. De multe ori îi terorizează pe alți elevi.
Craig Benett este băiatul atlet mult râvnit de toate studentele din liceu cu părul blond și mulți mușchi.
Jervis Coltrane este rivalul lui Andy deoarece își dorește să fie prietenul lui Lori, ca și el, iar Andy reușește mereu să-i facă farse. El este foarte bogat și visează să aibă o carieră în politică.
Martin Bonwick are unele sechele de când a fost încuiat în școală cu unii dintre colegii lui pentru două zile. Este un tocilar foarte fricos și plângăcios.
Victor Muskowitz (Mush) este omul care aduce pizza celor doi farsori. Este bun prieten cu ei și îi ajută uneori în aplicarea farselor.
Steve Rowgee Jr. este un polițist incompetent, fiul lui Steve Rowgee Sr.
Steve Rowgee Sr. este tatăl lui Steve Rowgee Jr. Este destul de bătrân și îi comandă fiului său ce să facă.
Directorul DeRosa este directorul sever al școlii, care pare obsedat de a-i pedepsi pe Andy și Danny.
Domnul Hutchins este unul din profesorii școlii și este de multe ori victima farselor lui Andy și Danny.
Primarul Henry K. Roth este primarul orașului East Gackle.

Ce-i cu Andy – Episodul 50 Petrecerea

Acum vizionezi desene animate cu Ce-i cu Andy – Episodul 50 Petrecerea online din categoria Ce-i cu Andy?. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod Ce-i cu Andy – Episodul 50 Petrecerea din categoria Ce-i cu Andy?, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !