Cars [Masini] 2006 – Fulger Mcqueen

Cars / Masini dublat in limba romana.

Cars (Mașini) (în unele surse Mașinute; engleză Cars) este un film de animație produs de studiourile de animație Pixar pentru Walt Disney Pictures și distribuit de Buena Vista International în 2006. Filmul a rulat în România începând cu 15 septembrie 2006, în timp ce în Moldova a avut premiera pe 15 iunie același an, iar în Statele Unite pe 9 iunie. Acesta este al șaptelea film produs în colaborare de Disney și Pixar.

Cars (Mașini)” constituie revenirea lui John Lasseter ca regizor după o pauză de șapte ani de la succesul Toy Story 2 (1999), de data aceasta printr-o acțiune transpusă într-o lume populată în întregime de mașini antropomorfizate. În rolurile principale se află personajele fictive Sally Carrera, Doc Hudson și Fulger McQueen, dublate în versiunea română de Corina Dănilă, Marcel Iureș și, respectiv, Florian Ghimpu. În varianta originală aceleași voci revin actorilor Bonnie Hunt, Paul Newman și Owen Wilson.

Premiera mondială a filmului a avut loc la 26 mai 2006 pe circuitul Lowe’s Motor, la periferia orașului Charlotte, Carolina de Nord.

Rolurile principale din „Mașini” sunt redate de Fulger McQueen, Sally Carrera și Doc Hudson. Dublat de Owen Wilson, Fulger McQueen (engleză Lightning McQueen) nu are la bază o mașină de serie și nici nu seamănă cu o mașină din Nascar. Conform producătorilor, acesta aduce mai mult cu o mașină sport-prototip de grupa C; este „un hibrid între o mașină de serie și o mașină cu curbe voluptoase rezervată curselor de anduranță gen Le Mans (ca Lolas sau Ford GT40)”. În versiunea română, vocea acestuia este realizată de Florian Ghimpu.

Desene animate - Filme Animate

Filme Animate

Cars [Masini] 2006 – Fulger Mcqueen

Acum vizionezi desene animate cu Cars [Masini] 2006 – Fulger Mcqueen online din categoria Filme Animate. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod Cars [Masini] 2006 – Fulger Mcqueen din categoria Filme Animate, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !

Iti place acest episod / desen?