Bafta Charlie-Sezonul 1-Episodul 7 Inima franta

Desene animate - Bafta Charlie

Baftă Charlie (în engleză: „Good Luck Charlie”) este un serial american cu acțiune reală de tip comedie, creat de Phil Baker și Drew Vaupen. Serialul a debutat pe Disney Channel în Statele Unite pe 4 aprilie 2010. Serialul a debutat pe iTunes pe 19 martie, 2010 și în România pe 5 iunie 2010, pe Disney Channel România.
Scurta descriere a serialului Bafta Charlie:
Serialul se concentrează pe doi adolescenți, Teddy (Brigit Mendler) și PJ Duncan (Jason Dolley), și fratele lor de 10 ani Gabe (Bradley Steven Perry). Când părinții lor se întorc la serviciu după ce s-a născut al patrulea copil, Charlotte (“Charlie”), îi roagă pe ceilalți copii să ajute să aibă grijă de micuță. Între timp trebuie să se descurce cu școala și cu lucruri obișnuite adolescentine.

Bafta Charlie-Sezonul 1-Episodul 7 Inima franta

Acum vizionezi desene animate cu Bafta Charlie-Sezonul 1-Episodul 7 Inima franta online din categoria Bafta Charlie. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod Bafta Charlie-Sezonul 1-Episodul 7 Inima franta din categoria Bafta Charlie, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !

Iti place acest episod / desen?