Angelo E Cel Mai Tare – 3 in 1


Angelo E Cel Mai Tare – 3 in 1, in limba romana.

Desene animate - Angelo E Cel Mai Tare

Creat de studioul francez de animatie TeamTo, Angelo E Cel Mai Tare este un desen animat de comedie cu Angelo, un tip de 11 ani care reuseste intotdeauna sa gaseasca un plan pentru a obtine ceea ce isi doreste. Desenul animat este bazat pe colectia de carti frantuzeasca “Comment Faire Enrager”, scrisa de Sylvie de Mathuisieulx, ilustrata de Sebastien Diologent si publicata de “Petit a Petit”. Primul sezon din Angelo E Cel Mai Tare (sau Angelo Rules, in engleza) a fost lansat cu succes in Franta, pe 3 aprilie 2010. Personajele principale sunt: Angelo Lawrence K, Sherwood Forrest, Lola, Peter Lawrence K. Angelo este un tanar care se straduieste sa conceapa strategii si scheme care sa-l ajute sa obtina ceea ce crede el ca merita, sau ceea ce crede ca prietenii lui merita. Este un tip caruia nimic nu-i sta in cale, daca miza este mare, va fi si planul pe masura. Sherwood este cel mai bun prieten al lui Angelo si creierul echipei. Are 13 ani si uneori este sceptic la planurile lui Angelo. Lola este cea mai veche prietena a lui Angelo si aproape intotdeauna zice “nu” la planurile lui Angelo. Ea este si cea care poate sa-l convinga foarte usor pe Angelo, iar telefonul mobil pe care il detine se dovedeste a fi foarte util in unele cazuri. Peter Lawrence K are 5 ani, iar comportamentul lui arata cel mai bine asta. Peter sare prin casa ca un cimpanzeu pretinzand a fi de la cel mai vechi si mai primitiv om al pesterii pana la cel mai nou supererou. De multe ori isi scoate “cardul de bebelus” pentru a putea face ceea ce isi doreste. Peter poate fi un mare ghimpe in calcaiul lui Angelo, deoarece e favoritul mamei si aceasta il protejeaza cu orice pret. Chiar si cand Peter greseste, mama ii va lua apararea si va da vina pe Angelo, doar pentru ca e mai mic.

Angelo E Cel Mai Tare – 3 in 1

Acum vizionezi desene animate cu Angelo E Cel Mai Tare – 3 in 1 online din categoria Angelo E Cel Mai Tare. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod Angelo E Cel Mai Tare – 3 in 1 din categoria Angelo E Cel Mai Tare, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !