Alba ca Zapada si cei 7 pitici

Desene animate - Alba ca Zapada

Alba ca Zapada este personajul acestui film de animatie, o printesa, a carei mame vitrege ii vrea doar raul, deoarece o invidiaza pentru frumusetea sa. Alba ca Zapada este nevoita sa fuga de acasa pentru a-si salva viata si astfel printesa nimereste in padure la casuta celor 7 pitici. Ajunsa aici, ea gaseste adapost in casa acestora si in scurt timp se imprieteneste cu ei. Imparateasa cea rea, afland ca Alba ca Zapada traieste, pune la cale diferite planuri de a scapa de ea, insa cei 7 pitici o salveaza. Dar imparateasa pune la cale cel mai groaznic plan posibil si aproape ca reuseste sa scape de Alba ca Zapada, cei 7 pitici fiind depsiti de situatie. Un tanar print isi va face aparitia si o salva pe eroina noastra Alba ca Zapada.

Alba ca Zapada si cei 7 pitici

Acum vizionezi desene animate cu Alba ca Zapada si cei 7 pitici online din categoria Alba ca Zapada. Pe saitul nostru gasesti cele mai frumoase desene, seriale si filme de animatie in limba romana, engleza, puse la dispozitie in mod gratuit!
Daca iti place acest episod Alba ca Zapada si cei 7 pitici din categoria Alba ca Zapada, ne poti lasa un comentariu prin Facebook mai jos.

Recomanda acest episod si la prietenii tai prin folosind butoanele de mai jos.
Vizionare placuta !

Iti place acest episod / desen?